"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sinan Oğan konuşurken saldırıya uğradı

04 Mart 2017, Cumartesi 16:21
MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan bir konferans için gittiği Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir kişinin saldırısına uğradı. Oğan saldırıyı yara almadan atlattı.

MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten siyasilerden Sinan Oğan, bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğradı.

Oğan kürsüde konuşurken "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye bağıran şahıs bir anda üzerine atladı. Şahıs salondaki güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Saldırının ardından Sinan Oğan tekrar kürsüye çıkarak konuşmasına devam etti ve “Bu genç arkadaşımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize zarar veriyor” dedi.

Persicope'tan canlı yayın yapılırken gerçekleşen saldırı kameralara da yansıdı.

Etiketler: sinan oğan
Okunma Sayısı: 2934
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı