"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyaset ve ana akım medya kol kola çürüyor

19 Ocak 2021, Salı 17:00
Gazeteci-Yazar Murat Yetkin, siyaset ve medyadaki yozlaşmaya değindiği ‘yetkinreport.com’daki yazısında, kendine ‘ana akım’ diyen medyanın üç maymunu oynadıkça saldırı ve haksızlıklara ortak olduğuna dikkat çekti.

 Yetkin, “Çürüme budur. Siyasette çürüme var diyorsak, medyadaki çürüme bunda önemli pay sahibidir” tesbitini yaptı. Yazısında bu medya kuruluşlarının gazetecilikle bağdaşmayan tutumuna ilişkin örnekler sıralayan Yetkin “Sıradan siyasî eleştirileri ağır hakaret dâvâlarıyla susturmaya çalışmaktan cezasız kalan “dokunan yanar” atmosferine dek muhalefeti yasal ya da yasadışı şiddetle sindirme gayretleri sadece siyasette çürüme işaretleri olmakla kalmıyor... Süreçler şeffaf olmadığı için tam göremiyoruz. Haber merkezleri işlerini daha iyi yapsalar, belki daha çok görebileceğiz. Ama olmuyor, görüyorsunuz. Siyaset ve medyadaki çürüme kol kola gidiyor” satırlarını kaleme aldı.

Okunma Sayısı: 981
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • zübeyir

    20.1.2021 05:54:55

    Ne kadar güzel

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı