"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sultanbeyli saldırısını PKK üstlendi

11 Ağustos 2015, Salı 16:15
İstanbul Sultanbeyli’deki Fatih Polis Merkezi’ne bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısını PKK üstlendi. PKK saldırganların kimliklerini de açıkladı.

PKK'ya yakın Fırat haber ajansında, Sultanbeyli saldırısını PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin "Şehit Zilan Ölümsüzler Taburu"na bağlı 3 kişilik bir timin düzenlediği açıklandı.

Ölü ele geçirilen saldırganlardan biri 1990 Bingöl doğumlu, "Harun Raman" kod adlı Burak Boğakan'dı. Emniyet kaynakları bu kişinin 6 yıldır örgüt kırsalında faaliyet gösterdiğini belirtmişlerdi.

Örgüt, saldırganların kimliklerini de açıkladı. Diğer isimler; Muş doğumlu "Botan Canfeda" kod adlı Deniz Uçkun ve Ağrı doğumlu "Erdal Nuda" kod adlı Erdal Yıldız.

İstanbul Sultanbeyli’deki Fatih Polis Merkezi’ne Pazartesi günü bombalı araçla intihar saldırısı düzenlenmiş, 4 polis memuru ve 7 vatandaş yaralanmıştı. Saldırı sonrası olay yeri inceleme ekibine ateş açılmış, çıkan çatışmada 1 polis şehit olmuştu. İki saldırgan da öldürülmüştü.

Etiketler: sultanbeyli, saldırı, pkk
Okunma Sayısı: 4498
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı