"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TCDD yine makasçıyı suçladı

10 Şubat 2019, Pazar 16:50
Ankara’da 9 kişinin öldüğü tren kazasının olduğu hattı seçim için sinyalizasyon sistemi olmadan açan TCDD Genel Müdürlüğü, soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği yazıda, yine tutuklu Tren Teşkil Memuru Osman Yıldırım’ı suçladı.

Makasçı Osman Yıldırım’ın “Bana elektrikli makas eğitimi verilmedi” demesinden sonra “eğitim verildi, sehven imzalatmayı unuttuk” diye tutanak tutan TCDD, bu kez de Yıldırım’ı “kendi eğitim eksikliğini bildirmediği” gerekçesiyle suçladı. Cumhuriyet’in haberine göre, TCDD YHT Ankara Gar Müdürlüğü tarafından savcılığa gönderilen bir yazıda, makasçı Yıldırım’ın “İşbaşı ve intibak eğitimi eksik olan personel çalıştırılmayacak” şeklindeki emri okuyup imzaladığı, “eğitim eksikliği konusunda da geri dönüş yapmadığı” savunuldu.

Etiketler: ankara, tren kazası
Okunma Sayısı: 1037
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı