"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör mağduru ailelere yardım eli uzandı

26 Haziran 2016, Pazar 09:56
İHH İnsanı Yardım Vakfı, terör olaylarından mağdur olan ve evlerini terk etmek edip Batman’a yerleşen 600 aileye gıda kolisi dağıttı.

İHH İnsanı Yardım Vakfı’nın 800 sivil topluk kuruluşu ile başlatılan 'Kardeşim' projesi kapsamında, Antalya İHH tarafından terör olayları nedeniyle mağdur olan ve evlerini terk etmek zorunda kalan Batmanlı 600 aileye gıda kolisi dağıtıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalya İHH Başkanı Mehmet Yıldırım, “Antalya İHH olarak bölge olaylarından zarar gören ailelerimizin yaralarını sarmak, dertlerine ortak olmak için başlatılan ‘Kardeşim’ projesine katkı sunmak için Batman'a geldik. Hazırladığımız yardım kolilerimizi mağdur vatandaşlarımıza dağıttık” dedi. Batman İHH Başkanı Hüseyin Şansi ise, “Antalya İHH'nın bu örnek davranışından dolayı yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Batman İHH olarak her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler: ihh, insani yardım
Okunma Sayısı: 1396
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı