"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristlerin cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

13 Ağustos 2015, Perşembe 16:21
Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi yakınında önlem alan güvenlik güçlerine ateş açan ve çıkan çatışmada ölen Burak Boğakhan ile Erdal Yıldız'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Fatih Polis Merkezi'ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada öldürülen iki teröristin cenazelerini, aileleri ve yakınları Adli Tıp Kurumu'ndan teslim aldı. 

''Mehmet Gül'' sahte kimliğini kullanan Bingöl nüfusuna kayıtlı, 1990 doğumlu Boğakhan'ın cenazesi hava yoluyla Diyarbakır'a, 1986 Ağrı doğumlu Yıldız'ın cenazesi ise Van'a gönderildi. Cenazelerin, daha sonra kara yoluyla memleketlerine gönderileceği öğrenildi. 

Adli Tıp Kurumu çevresinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve cenaze araçlarına çevik kuvvet ekiplerinin de eşlik ettiği görüldü. 

Bomba yüklü araçla saldırı düzenleyen Deniz Uçkun'un cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu'ndan yarın alınmasının beklendiği bildirildi. 

Terör saldırısı

Sultanbeyli'de polis merkezine 10 Ağustos'ta bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, saldırıda 1 komiser yardımcısı, 2 polis memuru ve 7 vatandaş yaralanmıştı. Olayda aracı kullanan terörist ölmüştü.

Saldırı sonrasında polis merkezi yakınında önlem alan güvenlik güçlerine çevreden ateş açılmış, polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 terörist ölü ele geçirilmişti.

Olayda ağır yaralanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı