"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristten "pişmanlık" itirafı

20 Nisan 2016, Çarşamba 10:14
Mardin'in Nusaybin ilçesinde etkisiz hale getirilen 18 teröristle beraber kaçmaya çalışırken yakalanan terörist, bölücü terör örgütü PKK tarafından çocuklarıyla tehdit edildiğini belirterek, örgüte katıldığı için pişman olduğunu anlattı.

Nusaybin'de bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyon sırasında yakalanan teröristlerden biri, güvenlik güçlerine verdiği ifadede, bölücü terör örgütünün kendisini çocuklarıyla tehdit ettiğini bildirdi.

Asıl mesleğinin seramik ustalığı olduğunu belirten terörist, "Ben çocuklarıma bakmasam kim bakacak? O yüzden beni zorla burada tuttular, çalıştırmak için. Maksat orada Kürdistan devleti kurulması, örgüt kurulacak, özerklik ilan edecekler, öyle söylediler" ifadesini kullandı.

Yakalanan terörist, örgütte yaptığı çalışmalara ilişkin şunları kaydetti:

"Barikat, hendek yapıyordum. Onların amacı zaten Türk ordusunu buradan çıkarmak. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum, hiçbir zaman terör mağdurluğuna düşmeyin, Türk ordusunun kollarına geçin. Sakın bir hata yapmayın, ben böyle bir hata yaptım, çok pişmanım, siz de bu hatalara düşmeyin, kimseye kanmayın, devlete güvenin, devletten kopmayın."

AA

Etiketler: terörist, itiraf, pkk
Okunma Sayısı: 1211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı