"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Test ücretleri nasıl geri alınacak?

23 Kasım 2020, Pazartesi 17:00
Sağlık Bakanlığı koronavirüs testleriyle ilgili gelen fahiş fiyat şikâyetleri üzerine harekete geçti.

Buna göre 250 TL üzerinde ücret ödeyen vatandaşlar ücret iadelerini alabilecek. Peki iade ücretini almak isteyen vatandaşın ne yapması gerekiyor? Konuyla ilgili Milliyet’e açıklamalarda bulunan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu,” Testi pozitif çıkan vatandaşların ödedikleri ücretin tamamının iadesini isteyebilirler” dedi. Vatandaşların ücret iadelerini almak için izlemesi gereken yolu Ağaoğlu şöyle özetliyor: “Kovid-19 muayene ve test ücreti olarak Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu 250 liradan fazla bedel ödemiş olanlar, aradaki farkın kendilerine iade edilmesi talebiyle ilgili sağlık kuruluşlarına sadece şifahen değil, e-posta, faks gibi yazılı yöntemlerle başvuruda bulunmalıdırlar.”

Okunma Sayısı: 885
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı