"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tunceli'ye giriş çıkış yeniden yasaklandı

27 Ekim 2014, Pazartesi 15:43
Tunceli'de 'PKK Mezarlığı'nın açılacağı haberleri üzerine alınan güvenlik önlemleri kapsamında kente giriş çıkış yasaklandı.

Tunceli'deki Pülümür Vadisi'nde yaptırılan 'PKK Mezarlığı'nın açılacağı haberleri üzerine önceki gün getirilen ve dün saat 20.00'de kaldırılan kente giriş çıkış yasağı, bugün saat 11.00'den itibaren kısmen yeniden uygulanmaya başlandı.
Tunceli'ye 30 kilometre mesafede Pülümür Vadisi içinde yer alan Alacık Köyü yakınlarında ölen PKK'lılar için yaptırılan mezarlığın Cumartesi günü açılışı yapılacağının açıklaması üzerine Tunceli Valiliği'nin kararı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile kente giriş çakışlar yasaklanmıştı. Kent giriş ve çıkışlarında barikatlarla önlem alan güvenlik güçleri, kente giriş ve çıkışlara izin vermedi. Dün saat 20.00'de yasak kaldırılarak kente giriş çıkışlara yeniden izin verildi.

ELAZIĞ YÖNÜ KONTROLLÜ OLARAK SERBEST

Ancak bugün saat 11.00'de valiliğin aldığı kararla kente giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar yeniden kısmen yasaklandı. Tunceli giriş ve çıkışlarında yeniden önlem alan güvenlik güçleri Erzincan ile Tunceli'nin Pülümür ve Nazimiye ilçelerine gidişleri yasakladı. PKK mezarlığına ters noktada bulunan Tunceli'den Elazığ yönüne giden ve gelen araçların geçişine için kontrollü olarak izin veriliyor.

Okunma Sayısı: 1040
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı