"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk büyükelçiliğine PKK bayrağı astılar

08 Şubat 2016, Pazartesi 14:36
Fransa'nın Bordeaux kentindeki Türk Konsolosluğuna saldıran PKK yandaşları, Türk bayrağını indirip buraya terör örgütnü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez parçasını astı.

Terör örgütü PKK üyeleri Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu balkonuna saldırdı.

EYLEM TAŞKINLIĞA DÖNÜŞTÜ

Türkiye'nin Bordo Başkonsolosluğu yetkililerinden edinilen bilgiye göre, başkonsolosluk önüne gelen yaklaşık 60 kişilik PKK'lı grup başkonsolosluk önünde slogan atarak eylem yaptı. Yetkililer, eylemin taşkınlığa dönüşmesi üzerine, bölgede bulunan polis kuvvetinin takviye edilmesini istedi.

BALKONA TIRMANIP PKK FLAMASINI ASTI

Bu sırada, başkonsolosluk binasının balkonuna tırmanan bir PKK'lı, buraya terör örgütünü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez ve terör örgütü elebaşının posterini astı. Grup bir müddet slogan atmaya devam ettikten sonra polis zoruyla dağıtıldı. Olay esnasında başkonsolosluk binasına zarar gelmediği öğrenildi.

YETKİLİLER YAKALANMALARINI İSTEDİ

Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre de Fransa makamlarından olayın faillerinin bir an önce yakalanması istendi ve bu konuda ilgili bütün düzeylerde girişimde bulunuldu.

AA

Okunma Sayısı: 2161
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    8.2.2016 21:17:50

    Fransız gavuru beslediği ve desteklediği PKK,İŞİD,BOKO HARAM gibi örgütler eli ile İSLAM ve MÜSLÜMANLARI TAHRİK ETMEKTE.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı