"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye'de 1 haftada en çok bunlar konuşuldu

12 Mayıs 2015, Salı 16:15
PRNet A.Ş, en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 4-10 Mayıs 2015 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “PRNet En’leri” sıralandı.

Türkiye, Haziran ayında yapılacak seçimlere hazırlanırken; Çözüm Süreci tartışmaları da gündemin belirleyicisi oldu. 1.388 yansıma ile bolca anılan konu; sürecin değerlendirilmesi ve siyasi çevreden gelen tepkiler gibi çeşitli haber başlıkları altında okuyucuyla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF’15 261 haberle gündemin önemli başlıkları arasında raporlandı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü. İngiltere’de yapılan seçimler sonrası Muhafazakâr Parti yarışın galibi oldu. İngiliz basınında ilk sıralarda yer alan konu, Türkiye’de de gündemdeydi.

SİYASETİN EN ÇOK KONUŞULANI “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Seçimlere doğru, siyasetçilerin meydanlara çıktığı şu aralar 5 binden fazla haber ile gündemi belirleyen isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu 3 bin 93 yansıma ile ikinci olurken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üçüncü sırada yer aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş siyaset dünyasının en fazla anılan diğer isimleri olarak raporlandı.

SPORUN EN ÇOK KONUŞULANI “ERSUN YANAL”

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal 5 yüzden fazla haberi ile spor medyasında ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe’nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve Teknik Direktörü İsmail Kartal sıralamayı takip edenler arasında belirlendi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun üçüncü sırada yer aldığı listeyi; Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bili? tamamladı.

SPORCU MEDYASININ EN ÇOK KONUŞULANI “DEMBA BA”

Haftanın medyatik sporcusu Beşiktaş’ın yıldız ismi Demba Ba olarak belirlendi. Galatasaray oyuncularından Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz listeyi takip edenler isimler arasındaydı. Galatasaray’lı futbolcu Felipe Melo ve Beşiktaş’lı Cenk Tosun medyatik sporcular arasında listelendi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1393
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı