"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz...

17 Mayıs 2018, Perşembe 16:44
Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, mübarek Ramazan ayını karşıladığımız rahmet günlerinde art arda gelen vefat haberleriyle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Güleçyüz, KKTC Temsilcimiz Eyüp Aktaş'ın kıymetli annesinin ve İzmir'de video çekim-kayıt ekibimizin koordinatörü Ceyhan Tekin'in değerli babasının vefat haberlerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Vefat edenlere rahmet ve dua, Eyüp Aktaş ve Ceyhan Tekin kardeşlerimize ve ailelerine ve güzide cemaatimize de sabr-ı cemil temennilerinde bulunan Güleçyüz, taziye mesajlarında şu ifadelere yer verdi:

''Emektar, fedakâr ve sebatkâr hizmet kahramanı KKTC Temsilcimiz Eyüp Aktaş'ın annesi Fatma Hanımın vefat haberini aldık. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz eder; taziyelerimizi sunarız. Nur içinde yatsın. Mekânı Cennet olsun. Allah Cennetinde buluştursun.''

***

''İzmir'de video çekim-kayıt ekibimizin koordinatörü Ceyhan Tekin kardeşimizin de babasının vefat haberi geldi. Allah rahmet eylesin ve Cennetinde buluştursun. Ailesinin başı sağ olsun. Sabırlar diliyoruz.''

Not: Ceyhan Tekin kardeşimizin babasının cenazesi Cuma günü İzmir'in Konak ilçesindeki (Varyant) Fatih Camii'nden ikindi namazına müteakiben kaldırılacak, Buca Kaynaklar Mezarlığına defnedilecektir.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 29579
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    17.5.2018 17:26:19

    Ebedi aleme göç eden her iki merhum ve merhumeye CENAB-I HAKK CC'.den rahmet,mağfiret dilerim.Kabirleri pür nur,mekanları cennetül firdevs olsun inşaallah. Rabbim yakınlarına sabrı cemiller ihsan eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı