"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'VIP dinleme' soruşturmasında flaş gelişme!

12 Mart 2016, Cumartesi 12:57
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı iş adamları ve gazetecilerin dinlenilmesi ve takibine ilişkin yürütülen "VIP dinleme" soruşturmasında, 45 şüpheli hakkında işlem başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı iş adamları ve gazetecilerin dinlenilmesi ve takip edilmesine ilişkin yürütülen "VIP dinleme" soruşturması kapsamında, 45 şüpheli hakkında işlem başlattı.

Savcılıkça 28 kişi hakkında gözaltı kararı alınırken, başka suçlardan tutuklu aralarında eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 16 şüphelinin ifadesine başvurulacağı belirtildi.

AA

Okunma Sayısı: 1360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı