"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yasin Börü soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı

24 Aralık 2014, Çarşamba 21:34
Diyarbakır'da 6-7 Ekim'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyat Güneş'in vahşice öldürülmesi, bir kişinin de yaralanması olayına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan bir kişinin tutuklandığı bildirildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamaya göre, yürütülen soruşturma kapsamında meydana gelen olaylara karıştığı iddiasıyla M.A'nın gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gözaltına alınan M.A emniyetteki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. M.A 'Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme ve öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmasına karar verilmiştir. Şüpheli, D Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi."

Tutuklu sayısı 26'ya yükseldi

Diyarbakır'da 6-7 Ekim'de meydana gelen olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5'i çocuk 26 kişi tutuklandı.

Soruşturmada 9 şüpheli serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili 9 kişi hakkında yakalama kararı bulunuyor.

Etiketler: yasin börü, ışid
Okunma Sayısı: 935
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı