"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya’nın yanındayız

17 Şubat 2022, Perşembe
Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından Yeni Asya'nın maruz bırakıldığı keyfi resmi ilan ambargosuna dikkat çeken ve Yeni Asya'ya destek mesajları ihtiva eden ile bir video paylaştı.

Onurlu Gazetecilere minnet borcumuz var
Keyfîlikte 750. gün
52 YILDIR BÖYLESİNİ GÖRMEDİK
BİK'e tepki YENİ ASYA'ya destek
Bu keyfilik bitmeli
Yeni Asya Gazetesi’nin ilan hakkı derhal verilmeli
742 GÜNDÜR RESMİ İLAN HAKKIMIZ VERİLMİYOR
Bir hak gasbının hikâyesi

HDP Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, sosyal medyadaki kanalında Yeni Asya için yaptığı açıklamalarda “@yeniasya Gazetesi yıllardır demokrasi çizgisinde yürür, demokrasi talep eder, takip ederim gerçekten çok nitelikli, dürüst, ahlaklı bir habercilik, cesur bir habercilik yaparlar. Maddi yetersizlikler içinde zor durumda olmasına rağmen ahlâkî yayıncılığını @yeniasya devam ettiriyor. Bütün bunlara rağmen Yeni Asya şu anda mağdur ediliyor. Bir de Basın İlân Kurumu’ndan ilân alamıyor!

Her türlü zalimlikle muhaliflerin sesini kesmeye çalışıyorlar! Biz @yeniasya Gazetesi’ne diyoruz ki: “Yazın lütfen, yanınızdayız elimizden gelen desteği veriyoruz. Yeni Asya hakkın, hukukun, demokrasinin sesi olmaya çalışıyor yıllardır bunu yapıyor. Ellerine sağlık” diyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul - Seyhan Şentürk

Okunma Sayısı: 3134
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hamza Aksoy

    17.2.2022 20:31:41

    Daima Hak kin hukukun yaninda olan sizin de bizler yaninizdayiz. Zulum her yerde zulumdur kime karsi yapilirsa yapilsin. Bir Turk olarak Kurd kardeslerimize yapilan zulme de karsiyiz. Allah boyle emrediyor. Yar ve yardimciniz olsun.

  • nabi

    17.2.2022 18:26:26

    Allah C.C. Razı olsun verdiğiniz desteğiniz için. Mazlumların çığlıklarına,feryatlarına kulak verip destek olanlara binler selam olsun. Sayın Gergerlioğlu hiçbir ayrım yapmadan zalimlerin zulümlerine karşı her seferinde dik durarak karşı çıkan birisi olarak sizi tebrik ediyoruz. Hakkın Hakikatın yolunda verdiğiniz mücadelelerde Rabbim sizin gibilere güç kuvvet versin, muzaffer eylesin Amin.

  • Erdem MASTAR

    17.2.2022 08:53:52

    Güzel insan sen zaten her zaman zalimin düşmanı mazlumun dostu oldun

  • Hacı Ahmet

    17.2.2022 07:52:58

    Sayın vekilim doğru yerde durdugun sürece bizde senin yanındayız.

  • S.topuz

    17.2.2022 05:29:18

    Allah c.c razı olsun muhterem GERGERLİOĞLU. Bizler de Vatandaş olarak sizlerin ve sizin gibi HAK ve HUKUK ve de DEMOKRASİ MÜDAFİSİ olan CESUR İNSANLARIMIZIN ve YAYIN ORGANLARININ YANINIZDAYIZ! Allah da DOĞRU ve HAKLI olanların YANINDADIR muhakkak. Allah hem sabırlar versin, hem de GÜÇ-KUVVET versin inşaallah...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı