"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı'nda şüpheli paket paniği

31 Mart 2016, Perşembe 08:23
İstanbul Yeşilköy Havalimanı apronundaki şüpheli paket paniğe neden oldu. Şüpheli paketten uçak içinde toplanan çöp çıktı.

İstanbul Yeşilköy Havalimanı apronunda iniş yapan uçak park alanına giderken uçağın pilotu, uçakların park ettiği alanda şüpheli bir paket gördü. Pilot, saat 23.55 sıralarında Yeşilköy Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine şüpheli paketi bildirdi. Kule durumu Devlet Havalimanı Meydanı İşletmesi (DHMİ) apron trafik yetkililerine ve polise iletti. DHMİ apron trafik yetkilileri bildirilen S-12 olarak tabir edilen park alanında geniş bir güvenlik çemberi oluşturdu.

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli paketi K-9 köpeği ile kontrol etti. Ardında paket fünye ile patlatıldı. Şüpheli paketin içinde Atlasglobal Hava Yolları'na ait uçak içinde toplanan çöp çıktı.

 

DHA

Okunma Sayısı: 1325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı