"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zap Suyu'na yuvarlanan araçtaki 5 kişi kayboldu

04 Mayıs 2015, Pazartesi 12:29
Hakkari'de pikabın Zap Suyu'na yuvarlanması sonucu 5 kişi kayboldu.

Alınan bilgiye göre, Taşbaşı köyünden kent merkezine taziye ziyaretine gidenleri taşıyan Mecit Erçağ yönetimindeki pikap, Hakkari-Çukurca karayolunun 15. kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında Zap Suyu'na yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, akıntıda kaybolan araçtaki sürücü, Kerim Duman, Ali ve eşi Fevziye Dayan ile Hamit Aras'ın bulunması için çalışma başlattı. 

Debinin yüksekliği ve suyun bulanıklığı nedeniyle zorluk çeken ekipler, vince monte edilen sepete binerek çubuklarla suyu tarıyor. 

Kaybolanların yakınları, endişeli bekleyişini sürdürüyor.

AA

Etiketler: zap suyu
Okunma Sayısı: 1494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı