"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kara mağara sahilleri eşsiz bir manzaraya sahip

04 Eylül 2011, Pazar
Hatay’ın Samandağı ilçesinde Suriye sınırındaki Cebel Akra Dağının eteklerinde bulunan koylar ziyaretçilerini adeti büyülüyor.
 Kara Mağara denilen kayalıklar arasındaki koya kara yolu ile gelebilmek için yüksek patika yolundan kayalıklara inmek gerekiyor. Denizgören Köyünden sahile doğru inmeye cesaret edemeyen vatandaşlar için ise turizmciler alternatif çözüm bulmuş. Samandağı sahilinden teknelerle Kara mağara koyuna gelen yerli ve yabancı turistler ise bu eşsiz manzarayı görmenin heyecanını yaşıyor. Deniz sahilinin bittiği yerde hemen ağaçların olması ise bölgeye ayrı bir önem katıyor. Suriye sınırına sıfır noktada olan Kara mağara sahilinden tatlı su çıkması ve mide rahatsızlığı olan hastalara iyi gelmesi ise, insanların bu bölgeye akın etmesine sebep oluyor. Yörede yaşayan vatandaşlar, Kara mağara koyunun sarp kayalıklar ve yol sorunu dolayısıyla tabiî halini koruduğunu ifade ediyor.
Okunma Sayısı: 1406
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı