"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk süsleme sanatları yarışacak

05 Eylül 2013, Perşembe
Kültür ve Turizm Bakanlığının her yıl düzenlediği Türk Süsleme Sanatları Yarışması başvuruları 7-12 Ekim’de yapılacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, geleneksel sanatları dinamik ve güncel tutmak, sanatçıları özendirerek üretimi arttırmak ve ortaya çıkan eserlerin bir arada sergilenmesini sağlayamak amacıyla  düzenlenen yarışma, bu yıl hüsnühat, tezhip, minyatür, çini deseni, ebru, kalemişi ve katı kategorilerinde gerçekleştirilecek.
Yarışmaya katılacak sanatçıların eserlerini 7-12 Ekim’de üç toplama merkezine teslim etmesi gerekiyor. Yarışmada, başvuru eserleri Ankara’da Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Müdürlüğü, İstanbul’da Güzel Sanatlar Galerisi Müdürlüğü ile İzmir’de Resim Heykel Müzesi ve Galeri Müdürlüğünde toplanacak. 
Okunma Sayısı: 1981
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı