"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

36 milyar dolar deprem parası nereye gitti?

02 Ekim 2019, Çarşamba 17:09
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda ülkeyi depreme hazır hale getirmek için toplanan milyarlarca dolar tutarındaki paranın akıbetinin açıklanmasını istedi.

Gazete Duvar’ın haberine göre, Kılıçdaroğlu şunları söyledi: İstanbul’da bir deprem yaşadık. İletişim kurmakta zorlandık. 21.yüzyıldayız. Yapmamız gereken çok şey var. İstanbul’da yaşayıp AKP’ye oy veren vatandaşlarıma seslenmek isterim. Sadece AKP döneminde İstanbul’un depreme dayanıklı hale gelmesi için 17 yılda 36 milyar dolar toplandı. Nereye gitti bu paralar? Soracağım. Vatandaş vergi vermiş, paranın nereye gittiğini soracağız. Yok bunlar ortada. Sadece onu sormuyorum. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yardım topladılar. 309 milyon lira. Defalarca sordum nereye gitti bu paralar? İşin garip tarafı 15 Temmuz mağdurları sormuyor. Niye sormuyorsunuz kardeşim? Beyler yesin diye toplanmadı. Darbeye karşı çıkanlar için toplandı. Demokrasiye sahip çıkanlar için toplandı. İş yandaşlara gelince her türlü para var.

Etiketler: kılıçdaroğlu, deprem
Okunma Sayısı: 1479
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı