"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Albayrak: Artan gıda fiyatlarına karşı adım atacağız

06 Şubat 2019, Çarşamba 17:52
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ankara’da gazete ve televizyonların ekonomi müdürleriyle bir araya geldi.

Artan gıda fiyatlarına yönelik önlem alacaklarını belirten Albayrak şunları söyledi:  “Ocakta gıda enflasyonu olmasa aylık enflasyon yüzde -0,43 olurdu. Bu gıda terörü, milletin boğazına operasyon. Birileri sırf muhalefet olsun diye gıdada spekülasyon yapıyor. Gıdayı oyuncak ettikleri fiyata karşı haftaya önemli adımlar atacağız. Gıda fiyatlarını oyuncak ettiler. Tarladan sofraya koordine edecek bir zincir oluşturulacak. Bu hafta seracılık yapılandırma planı açıklayacağız. Kamu olarak seracılıkta stratejik bir yapılandırma sürecine gidiyoruz. Bu konuda Ziraat Bankası ile çalışmalara başladık.” diye konuştu.

 

AA

Etiketler: gıda, zam, fiyat artışı
Okunma Sayısı: 1070
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    7.2.2019 18:13:51

    Sayın Reisin dediği gibi, bir günü iki hurmayla geçiren bir Peygamberin (sav) ümmetiyiz biz. Bence günde 3 öğün yemek yemeyi yasaklamakla başlamalısınız sayın bakan. Sonra da ikiye düşürün. Ye ye nereye kadar !?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı