"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç'tan çarpıcı sözler: Haberi vardı!

29 Ocak 2016, Cuma 22:11
Eski Başbakan Yardımcı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Mutabakatı'ndan haberi olduğunu söyledi. Arınç ayrıca aylardır gerçekleştirilen nefret operasyonları için 'Öyle davalar açılıyor ki üzerime cübbeyi tekrar geçirmek istiyorum' ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç, CNN Türk'te Taha Akyol'un Eğrisi Doğrusu programında yaptığı açıklamalarda bulunuyor. İşte Arınç'ın konuşmalarından satırbaşları:

'CUMHURBAŞKANI'NIN DOLMABAHÇE'DEN HABERİ VARDI'

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Cumhurbaşbakanı Erdoğan’ın  ”Dolmabahçe Mutabakatı”ndan daha önceden haberi olduğunu söyledi. Erdoğan, şimdiye kadar böyle bir bilgiye sahip olduğunu kabul etmemişti.

“Dolmabahçe Mutabakatında okunan metin hükümetin önüne gelinmişti. Oturma düzenine kadar her şey kararlaştırılmıştı. Cumhurbaşkanının haberi olduğunu biliyorum tahmin ediyorum. Yalçın Akdoğan anında haberi olduğunu aktarmıştı.

Ben kendisiyle konuşmadım ama Yalçın Akdoğan ve Mahir Ünal’ın haberdar ettiğini belirttiler. Belki kendisine yeterince bilgi verilmemiş olabilir. Bu işlerde ben anı anına bilgi verilmeden yapılacağını tahmin etmiyorum. Bazı arkadaşlarımız özel işlerini bile sorarken böyle bir görüntüye girmeden önce sormuştur. Ben böyle düşünüyorum.”

ÖYLE DAVALAR AÇILIYOR Kİ

Paralel ile mücadele kapsamında açılan o kadar çok dava var ki üstüme cübbeyi tekrar geçirmek istiyorum. Bunlar okuldan alınan öğretmenler, Bank Asya'ya para yatırdığı için silahlı terör örgütüne üye olmaktan yargılanıyor. Öyle davalar açılıyor ki üzerime cübbeyi tekrar geçirmek istiyorum.

Kendi içimizde latife ediyoruz, bizi de bi yere kayyum yapsalar diye, parası da güzelmiş.

Okunma Sayısı: 2800
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı