"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç’tan Gökçek’e: Dilindeki zifti bana değil, Ankara’nın bozuk yollarına dök

02 Ağustos 2016, Salı 15:48
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavgada ikinci raunt başladı.

Melih Gökçek’in, Fetullah Gülen cemaatinin Bülent Arınç’ı AKP’nin başına geçirmeye çalıştığını iddia etmesine Arınç’tan sert yanıt geldi.

Bülent Arınç, Twitter’da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Trollük yapmaktan, asıl işi olan belediye başkanlığını yapmaya fırsat bulamayan Melih Gökçek, yine ismimi ağzına almış ve şahsım hakkında, “Ak Parti’deki bütün operasyonların neticesi Bülent Arınç’ı başa getirmekti” demiş.

Fesübhanallah.

Cinlerin etkisiyle söylediği bu sözleri ciddiye almak tabiki mümkün değil, ama bu vesile ile küçük bir anektod aktarayım.

Aziz milletimiz bilsin, bilenler de hatırlasın.

Melih Gökçek, biz Ak Parti’yi kurduktan sonra Ak Parti’ye katılmayı kazançlı görmeyip, satın aldığı parti ve TV kanalları ile, o zamanki genel başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize her türlü hakaret ve iftirayı reva görmüştü. Ak Parti’ye katılmamış, Ak Parti’ye karşı parti bile satın almıştı.

Şimdi sormak isterim,

Cinlerin etkisiyle cinlik yapıp, benim hakkımda “Ak Parti’deki bütün operasyonların neticesi Bülent Arınç’ı başa getirmekti” diyen Melih Gökçek, Ak Parti kurulduktan 2 yıl sonra kimlerin operasyonu ile Ak Parti’ye katılmıştır?

Rica minnetle ve kapı kapı dolaşıp yüz suyu dökmesiyle partiye girdiğini herkes bilir. Ricacıları ve aracıları kimdir Allah bilir!

Belediye başkanı olduğu Ankara’da 10 dk yağmur yağsa insanlar caddelerde, alt geçitlerde boğulma tehlikesi yaşıyorken ve yine Ankara’nın ana caddelerinde bile asvaltlar cin çarpmış gibi çukurlarla doluyken, dilindeki zifti bana değil, Ankara’nın bozuk asfaltlarına dökmesini tavsiye ederim.

Öyle tahmin ediyorum ki, Ankara’da yaşayan sevgili vatandaşlarımızın da Melih Gökçek’ten beklentisi budur. Çünkü epeydir başkansızlar.

Açıklamalarımın devamı gelecek…”

Okunma Sayısı: 3609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali haydar

    2.8.2016 23:06:13

    millet olarak bunların neyine güvendik de oy verdik düşünüyorum da kendimi suçluyorum.bunlar bir müddet bir aradalardı sesleri homurtuları gelmiyordu şimdi anlaşılıyor ki önlerindeki nevale ile meşgul imişler.bunların kimi bozkurttu kimi mücahid ve akıncı idi.bir araya gelemezlerdi.demek ki menfaat bir araya getirdi.menfaat bitti dostluk gitti.

  • felek

    2.8.2016 16:18:08

    kazan dibin kara benimki senden kara.Bıraksan daha ne kirli çamaşırlar dökülür ortaya

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı