"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli'nin açıklamasına Gökçek'ten cevap geldi

29 Ekim 2018, Pazartesi 20:38
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'in MHP'den belediye başkan adayı olup olmayacağı iddialarına ilişkin bir soru üzerine, "'MHP'den gönül rızası ile belediye başkanı olmak istiyorum' diyorsa o da ayrı bir konu. MHP'ye şeref kazandırır" demişti. Gökçek’ten de Bahçeli'nin açıklamasına karşılık verdi.

Bahçeli: Melih Gökçek MHP'ye şeref kazandırır

Melih Gökçek, Twitter’dan yaptığı açıklamada; “Sayın Bahçeli, Türkiye’nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir... Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir... Sözleri bana şeref vermiştir... Teşekkür ediyorum...” ifadelerini kullandı.

***

Bahçeli: Gökçek’e önerimiz olmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Melih Gökçek’e Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığı için herhangi bir önerilerinin olmadığını söyledi. Ankara’da, Osmaniye Vakfı’nın etkinliğinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne aday olarak Melih Gökçek’i göstereceklerine dair iddialara yanıt verdi.

Bahçeli, “Sayın Gökçek’e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir, ‘Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz, MHP’de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz. O şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur, MHP’ye şeref kazandırır” diye konuştu. “İstanbul için sürprizimiz olabilir” diyen Bahçeli, “Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul’da bir sürprizimiz olabilir.

Okunma Sayısı: 2082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı