"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP’de “yağma ve talan” krizi

11 Haziran 2022, Cumartesi 16:00
Ankara’daki Konya Tanıtım Günleri’ne katılan BBP lideri Mustafa Destici’nin AK Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından isminin anılmaması üzerine partiden tepki geldi.

Gazete Duvar’ın haberine göre, BBP MKYK Üyesi Kazım Birtane, “Sizin yağma ve talan düzeninizi unuttuk sanmayın. Her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe, kötü ekonomi yönetimine rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye millet için Cumhur İttifakı bloğunda yer almaya gayret ediyoruz” yorumunda bulundu.

Etiketler: BBP, yağma, kriz
Okunma Sayısı: 2991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    13.6.2022 20:58:06

    Rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU haayatta olsaydı, sizleri SOPA-SIRIKLA kovalar, VATAN UÇURUMUN EŞİĞİNE GELMİŞ ,getirilmiş olmasına rağmen, nasıl bir yerde DURDUĞUNUZU sizlere gösterirdi. Bu nasıl Millilik? Lakin İLAHI takdir başka türlü tecelli ediyor. Bekleyip görelim. Ahiri hayır inşaallah. Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.

  • Gültekin

    12.6.2022 11:52:06

    Çağımız teknoloji çağıdır, her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyoruz, bu asil millet her şeyin farkındadır, hiç kimse milleti aptal yerine koymasınlar.

  • Adem Bayar

    12.6.2022 11:50:16

    "Selma" isimli şahsın yorumlarına aynen katılıyorum !

  • Hüseyin İlhan

    12.6.2022 09:12:30

    CHP-HDP bloğu diye idye beraber soyuyorsunuz ülkeyi be.Bakın merkezi hükümetin kadrolarındaimahalli idarelerde miras paylaşır gibi dernek adı altında kamu kaynaklarını paylaşıyorsunuz.Biz görmğüyormuyuz bunları.YA HAK-HUKUK-ADALET ve DEMOKRASİDEN YANASSAINIZ,YA DA SOYGUN,DEVLETİ YIKMAK,MİLLETİ BÖLMEK İÇİN elinden geleni ardına koymayanlarla berabersiniz. Sn.BBP li ya siz PERİNÇEK ile nasıl yanyana gelirsiniz.Siz K.SURİYE'de PKK devletinin ilanını mı bekliyorsunuz. Şu an K.SURİYE2de 150000 eğitilmiş terörist askeri,120000 tır silahla ABD-İSRAİL yetkililerince askeri eğitim verileni ve 500 milyon dolar ABD bütçesinden destekleneenleri,komşumuz,dindaşımız BAĞIMSIZ SURİYE'yi İSRAİL menfaatine mahvedilmesini nasıl görmez,idrak edemezsiniz..

  • selma

    11.6.2022 17:24:32

    MHP' de de aynı söylem.. AKP'ye koltuk değneği olma gerekçelerini seçmen kitlelerine böyle izah ediyorlar. İzah edenlerde ballı maaşlı, yüksek makamlı koltuklarda oturanlar. Çok fedakarlar çok. Yağmayı, talanı, hırsızlığı bil ama ses çıkarma ,engelleme , hatta şantaj amaçlı kullan, sonra da buna fedakarlık de. Bu mantığa göre bunlar millete , ülkeye zararlı değil. Yeter ki sizin tahtlarınız sarsılmasın. Bu fedakarlıklar tarihe geçecek. İnanın !!!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı