"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilal Erdoğan: Koç'tan özür bekliyorum

12 Aralık 2015, Cumartesi 09:57
Bilal Erdoğan, bir lokantanın sahipleriyle çektirdiği fotoğrafı, "IŞİD'le bağlantının kanıtı" gibi gösterdiği gerekçesiyle CHP Sözcüsü Haluk Koç'tan özür beklediğini söyledi: Özür bekliyorum. Özür dileyemiyorsa istifasını vermesini istiyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, bir ciğerci dükkanında çektirdiği fotoğrafın "IŞİD militanlarıyla irtibatlı olduğunun kanıtı" gibi gösterilmesine bir kez daha tepki göstererek, CHP Sözcüsü Haluk Koç'u kendisinden özür dilemeye çağırdı.

İtalya'nın Bologna kentinde Yeni Şafak gazetesine konuşan Bilal Erdoğan, IŞİD bağlantısı gibi gösterilen kişilerin esnaf olduklarının ortaya çıktığını belirterek, "Anamuhalefet Partisinin Genel Başkan Yardımcısı tüm Türkiye'ye rezil oldu. Ne beklersiniz, mahcup olmalarını, utanmalarını, hatalarını anlayıp özür dilemelerini beklersiniz. Birazcık haysiyet olsa, sokağa dahi çıkmamalarını beklersiniz” dedi.

'İSTİFA ETSİN'

“Ama bir özür bile dilemediler. 'Böyle bir hata yaptım, filanca tarafından aldatıldım' diyemez mi? Siyaset Türkiye'nin meseleleri üzerinden yapılsın, iftiralar üzerinden yapılmasın. İnsanların haysiyetleri var ve bunlar bu kadar sorumsuzca kirletilmesin, lekelenmesin" diyen Bilal Erdoğan, Haluk Koç'a yönelik olarak da şunları söyledi: "Özür bekliyorum. Özür dileyemiyorsa istifasını vermesini istiyorum. Çünkü, bu siyasetçinin insan içine çıkamaması lazım."

Okunma Sayısı: 1639
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı