"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu neyin hırsı?

28 Temmuz 2022, Perşembe
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Erdoğan gerçekten değmez. Yani şu üç günlük dünyada dilinizi, ruhunuzu, zihninizi, bu kadar kirletmenize değmez. Bu neyin hırsıdır?” diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam katıldığı TRT ortak yayınında partisinin iktidarında uzun yıllar bakanlık koltuğunda oturan Ali Babacan ile hem bakanlık hem de başbakanlık koltuğunda oturan Ahmet Davutoğlu için “Onlar o makamlara kendileri layık oldukları için gelmediler, getirildiler” ifadelerine yer verdi.

Bu sözlere cevap veren, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Erdoğan siz de ben de o makamlara gökten inmedik. Milletin iradesi ve partinin ortak aklı bizi göreve getirdi. 13 sene layıkıyla Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları yaptım. Madem keramet sizde 2018’den beri kaç bakan değişti, buldunuz mu çare? Halep oradaysa arşın burada. Sayın Erdoğan gerçekten değmez. Yani şu üç günlük dünyada dilinizi, ruhunuzu, zihninizi, bu kadar kirletmenize değmez. Bu neyin hırsıdır? Hadi bizi geçtik de vaktiyle size inanıp, temiz siyaset hayaliyle size oy vermiş vatandaşlarımıza bugün herhalde bir özür borcunuz olmalı. Ülke yönetimi hakkındaki bilgisizliğinizi ise başka zaman konuşuruz.” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1666
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    28.7.2022 11:05:32

    Ben yüzlerce km.uzağnda iken akıl,ruh sağlığını yitirmiş biri bu.Lütfen tabibler heyeti hemen müşahade altına alsın bu şahsı. Zira birgün gittiği bir yerde(dış ülkleerde)bu dünyada benden önce su,buğday,gaz,petrol yoktu diyebilir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı