"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu soygun düzeni

28 Ocak 2022, Cuma 21:48
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında elektrik zamlarını eleştirdi.

Karaduman, “Geçen aralık ve ocak ayında kademeli elektrik ve doğal gaz kanunu TBMM’den geçti. Bir soygun düzenine daha fazla alan açılmıştır. Bu düzenleme, sadece elektrik şirketlerinin insanlarımızı daha fazla sömürmesine zemin hazırlamıştır. İki tane faturayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aralık ayı içerisinde 145 TL gelen elektrik faturası, aynı tüketimle hesaplandığında Ocak ayı içerisinde 195 TL seviyesine çıkmıştır. Bir vatandaşımızın cep telefonuna gelen SMS’lerde Kasım ayında 972 TL gelen elektrik faturası, aralık ayı içerisinde bin 90 lira olmuş, çıkan kanunla birlikte ocak ayında 3 bin 310 TL. Dile kolay. Bu, soygun düzenin bizatihi kendisidir. İktidar, faizle mücadele iddialarının aksine piyasanın ve vatandaşın daha fazla borçlanmasına zemin hazırlanmıştır. Bu yapılanlar krize çözüm olmamış, istihdam genişlememiştir” ifadelerini kullandı.

Ankara – Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1335
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı