"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çavuşoğlu: Rusya Türkiye’nin IŞİD’le mücadeledeki çabalarını destekliyor

05 Ağustos 2015, Çarşamba 13:06
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’nın Ankara'nın terör örgütü IŞİD’le mücadelede çabalarına destek verdiğini söyledi.

Malezya’da Güneydoğu Asya Uluslar Topluluğu (ASEAN) 48. Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la görüşmeden önce Çavuşoğlu, Rus basınına kısa mülakat verdi. Çavuşoğlu, "Sayın Lavrov’la görüşmede gündemle ilgili konuları ele alacağız. Bunlar IŞİD ile mücadele ve Türk Akımı doğalgaz boru hattı." dedi.

IŞİD’e karşı mücadaleye de değinen Çavuşoğlu, "Moskova, Ankara’nın IŞİD’le mücadaledeki çabalarını destekliyor.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Çavuşoğlu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Lavrov ile bir araya geldi. Görüşmenin yaklaşık 35 dakika sürdüğü belirtildi. Çavuşoğlu'nun, Lavrov'un ardından ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile de görüşeceği bildirildi.

Okunma Sayısı: 1603
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı