"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü

04 Nisan 2022, Pazartesi 17:37
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Almanya ilişkileri ve Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere bölgesel konular değerlendirildi.

Görüşmede, Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkileri güçlendirmenin ve her düzeyde yakın iş birliğini muhafaza etmenin önemine işaret eden Erdoğan, Ukrayna'daki savaşın sona ermesine yönelik çabalarını kararlılıkla sürdürdüklerini söyledi.

AA

Okunma Sayısı: 1195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    6.4.2022 09:17:28

    'Eeey Avrupa 'Eeey Almanya" cığırtkanlıkları unutulmuş gibi! Mi? Rus ve Ukraynanın barışı için seferber olan Siyasilerimiz, kendi vatandaşları arasındaki malum 80 ihtilali, 28 şubat, 15 Temmuz fitnesi ve Terör belasıyla halen devam edegelen DÜŞMANLIK, HUSUMET VE İFTİRAKLARI bir an önce izale etmek şöyle dursun, muhalif ittifak CEPHESİNİ dahi bilinçli bir şekilde zillet, diş güçlerin Payandası ve benzeri aşağılayıcı ve hakaretvari ifadelerle ayrıştırıp kamplaştırmaya gayret edenlerin, bu "YURTTA SAVAŞ, DİŞARDA BARIŞ " ÇABALARI ve gayretleri ne kadar inandırıcı olabilir ki? Bu Havanda su döğmekten başka bir şey ifade eder mi? Allah c.c, ülkemizdeki ve tüm Dünyadaki, bilhassa alemi Islamdaki zulüm, katliam ve HUSUMETLERİ ve SAVAŞ ve TERÖRÜ ve de İŞGALLERİ izale etsin, huzur, barış ve KARDEŞLİK ihsan etsin inşaallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı