"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu bekar işçilere toplu düğün sözü verdi

10 Temmuz 2015, Cuma 15:20
Başbakan Davutoğlu inşaat alanındaki iftarda işçilerle sohbet ederken masada bekarların olduğunun söylenmesi üzerine, köprü bitince toplu düğün yapma sözü verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapımında çalışan işçi ve mühendislerle dün akşam iftarda bir araya geldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaat alanına gelişinde ceketini çıkartarak işçi yeleği giyen Davutoğlu, işçilerle de tokalaştı. 

Davutoğlu, iftar sırasında işçilerle sohbet ederken "Masada bekar işçiler var mı?" diye sordu. Bekarların olduğunun söylenmesi üzerine Davutoğlu, "Bütün bekarları toplayın. 3. köprü bitince toplu düğün yapalım. Masraflar İbrahim (Çeçen) Bey'den, şahitlik de bizden olacak, düğün sizin inşallah" dedi.

Başbakan Davutoğlu, bir işçinin ailesini telefonla arayarak eşi ve çocuğuyla sohbet etti, işçinin kızı Melek Sinem'e hatırını ve karnesinin nasıl olduğunu sordu. Davutoğlu, Melek Sinem'le telefondan görüntülü olarak da konuştu.

 

AA

Okunma Sayısı: 2255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı