"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP'liler 'Yeniden Büyük Türkiye' diyor

10 Mayıs 2016, Salı 10:12
Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler "Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanarak inşallah Türkiye'de büyük hizmetlere, büyük yatırımlara imza atacaktır" dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığının yeni ofisinde Birinci Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanlığı'na teşkilatı yeniden oluşturmak üzere Metin Dökmeciler atandı. Partinin yeni yönetim kurulu üyeleri ile toplantı düzenleyip pasta kesen Dökmeciler, "Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanarak inşallah Türkiye'de büyük hizmetlere, büyük yatırımlara imza atacaktır" dedi.

1 Kasım genel seçimleri sonrasında DP Genel Merkez tarafından İzmir teşkilatını yeniden oluşturmak üzere DP İzmir İl Başkanı olarak Metin Dökmeciler görevlendirildi.

İzmir gerçek bir demokrattır

Atama sonrası Dökmeciler, yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Toplantı sonrası partinin yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pasta kesen Dökmeciler, "Demokrat Parti olarak bu ülkenin dağında, taşında, ovasında, köprüsünde her yerinde kır atın nal izleri ve imzası vardır. İzmir gerçek bir sağ partilidir aslında. Sağ partide adreste Demokrat Parti'dir. Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanarak inşallah Türkiye'de büyük hizmetlere, büyük yatırımlara imza atacaktır" diye konuştu.

Yeniden ''Büyük Türkiye''

İzmir İl Başkanımız Metin Dökmeciler'in, İl Yönetim Kurulu Üyelerine hitaben yapmış oldukları konuşmada; Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlarda Demokrat Partiye ihtiyacının olduğunun altını çizerek,

''Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Hepimizin Bildiği gibi Demokrat Parti Geçtiğimiz Günlerde Türk Siyasi Hayatında 70.Yılını Tamamladı.

Tabi ki Demokrat Partinin Ortaya Koyduğu bu büyük dava 70 Yılda Kimi Zaman Adalet Partisi kimi zaman Doğru Yol Partisi çatısı altında olmaktan gurur duyduğumuz ’’Büyük Türkiye’’ Hayalinin Peşinde koşan Dava Arkadaşlarımız ile Demokrat Parti Adı Altında Devam Ettirildi.

Bu büyük davanın içerisinde sayısız değerli insan görev aldı.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

Bizler demokratlarız, bizler Demokrat Partiliyiz her İnsanın İnançlarını özgürce yaşaması gerektiğine inanan demokratlarız.

Bizlerbiliyoruz ki siyasi akımlarına rasında tercih yapma hakkı yalnız ve yalnız millete aittir.

İşte bu nedenlerle tüm Demokratlar, Tüm Türkiye Sevdalıları Partimizin Mecliste Olması ve Yeniden İktidara Yürüyebilmesi için Birlik ve Beraberlik Zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle demokrasi ateşini yakılması adına çok değerli partilileri bir araya getirerek Demokrat Parti'yi ülkemizin ihtiyacı olan iktidara taşıyacak bir kadro oluşturduk.

Bu kutlu davaya vermiş olduğunuz hizmet ve desteklerinizden dolayı hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Partinin yeni yönetim kurulu üyeleri ile toplantı sonrası pasta kesen Dökmeciler, "Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanacak ve içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Türkiye'nin Demokrat Partiye ihtiyacı olduğu bir kez daha hasıl olmuştur" diyerek sözlerini bitirmiştir.

Metin Dökmeciler kimdir?

1985 yılında Kemalpaşa İlçe Teşkilatı'nın gençlik kollarında siyasete başlayan İl Başkanı Metin Dökmeciler, 1999 ve 2002'de Kemalpaşa İlçe Başkanı olarak görevini ifa etti. 

2002 ve 2007 yıllarında DYP'de milletvekili adayı oldu. İl Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunup il teşkilat başkanlığı görevini yürüten Dökmeciler, GİK üyesi seçildikten sonra YHD Divan Kurulu üyeliği yaptı. Mali Müşavir olan Dökmeciler ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

Yeni Asya İzmir

Konuyla ilgili diğer haberler:

Demokrat Parti’den Meral Akşener açıklaması

Ankara kulislerinde Meral Akşener’in MHP’den dışlanması durumunda, yeni bir oluşumun içinde olabileceği konuşuluyor.

Bu konuda da kulislerde “sıfırdan teşkilatlanmak yerine” var olan bir partinin yönetimini devralma şeklindeki “tavşan parti” formülü dile getiriliyor. Bu konuda da DP iddiası var. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan ise cevap geldi.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/politika/demokrat-parti-den-meral-aksener-aciklamasi_396424

''Demokrat Parti ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar''

DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Türkiye’de her kesimi kucaklayacak ve halkı refaha kavuşturacak tek partinin DP olduğunu ifade ederek, “DP ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar” dedi.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/politika/demokrat-parti-ayaga-kalkarsa-turkiye-ayaga-kalkar_396362

Demokrasi ışığının yandığı gün...

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/demokrasi-isiginin-yandigi-gun_378374

“Ahrar” denilen demokratlar...

http://www.yeniasya.com.tr/hasan-koc/ahrar-denilen-demokratlar_210702

Türkiye demokratlar döneminde büyüdü

​HESA Ekonomi Araştırmaları Direktörü Doç. Dr. Ramazan Taş, TÜİK verilerine göre Türkiye ekonomisinin en hızlı büyüdüğü 10 yılın Menderes ve Demokrat Parti dönemi (1950-1959), en yavaş büyüdüğü 10 yılın ise 2000 - 2009 dönemi olduğunu açıkladı.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/turkiye-demokratlar-doneminde-buyudu_364842

Okunma Sayısı: 5085
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    10.5.2016 23:14:11

    DP-AP ülkeye çivi üstüne çivi çakar,taş üstüne taş koyarken SATMADAN,ARAZİLERİ YANDAŞA DAĞITMADAN,ÜLKEYİ BORÇ SARMALINA SARIP-HARMANLAMADAN vedeee en öenmlisi İHO,nıkur'an kurslarını,Y.İSLAM ENSTİTÜLERİ,İLAHİYAT FAKÜLTELERİNİ siyasetlerine ARKA BAHÇE,CAMİLERİ SİYASET MEYDANINA çevirmediler.DİNDARLAR arasında fitne-fırıldak ile iş görmediler.Kısaca RİSALEİ NURLARA zemin olup,İNHİSAR-TEKELLERİNE almadılar.İTTİHAD-I İSLAM a bilfiil yol oldular,hizmet ettiler.KARDEŞ İSLAM ÜLKELERİNDE FİTNE-FESADLA İŞ GÖRMEDİLER. Hele hele batı-mason yaftaları asanların talebelerinin aldığı YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ almadılar.SİYONİSTE DİNDARI SATMADILAR,PKK lılara vatandaşı KIYAM ETTİRMEDİLER.BAĞDAT-CENTO PAKTLARI ile KIBRIS TA GARANTÖRLÜĞÜ ALDILAR,KIBRISA ÇIKARMA İÇİN YÜZÜN ÜZERİNDE ÇIKARMA GEMİSİ İNŞA ETTİLER.

  • ozcan karasu

    10.5.2016 14:56:35

    Demokrat parti zamanında Türkiye şimdikinden çok mu büyüktü. Kim küçülttü ki DP büyütecek. Hem nereye kadar

  • DEMOKRAT

    10.5.2016 14:32:03

    Büyük Türkiye...İttihad-İslam...Tenakuz mu?değil.Biri lazım olunca diğeri onu lüzumsuz mu yapıyor?Yani biri İttihad-ı İslam'a hayır mı dedi.Gereksiz kuruntulara bugün artık yer kaldı mı?Adnancığım da her akşam İttihad-ı İslam diyor kediciklerinle.Şair"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz;görünür rütbe-i aklı eserinde"der.Hem"Menzil-i maksuda irişmek için,mısra-ı berceste kafidir"dizesi boşa söylenmemiş sevgili dostlar.Bu kafa yapısıyla demokratların da toplanması çok zor.İnşallah olur da görürüz.Bööyük Türkiye'yi istihzalı söylemlerle kimse de küçültemez...

  • M. Nuri

    10.5.2016 11:21:30

    Bize lazım olan Bööyyük TÜRKİYE değil, İTTİHAD-I İSLAMdır.

  • CESUR ADAM

    10.5.2016 10:57:12

    DP ye ülkenin ve insanımızın ihtiyacı var.Lakin insanımız akıllarını iğfal edenlerden kurtulamıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı