"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elitaş: 128 milyar salgında harcandı

30 Ekim 2021, Cumartesi 21:50
TBMM Genel Kurulu’nda, 2020 Yılı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) Raporu hakkında Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyonun hazırladığı rapor görüşüldü.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Merkez Bankası’nın 128 milyar dolarlık rezervine değindi. Elitaş, 128 milyar doların pandemi döneminde ‘insanların menfaati için harcandığını’ ileri sürdü.

CHP’Lİ ÖZEL: 2019’DA PANDEMİ Mİ VAR?

Bu sözlerin ardından muhalefetin Merkez Bankası’nın kayıp 128 milyar dolarlık rezervine ilişkin eleştirilere ilişkin de Elitaş, 2020 yılının başında bütün dünyada yayılan korona virüsü salgınının etkilerinden söz etti. gazeteduvar’ın haberine göre, Covid-19 salgınıyla 2019 yılının başından bu yana mücadele ettiklerini iddia eden Elitaş, “128 milyar dolar, 2019 yılının başından 2021 yılının ilk yarısına kadar süreyle dünyanın yaşadığı pandemi krizi çerçevesinde, ülkemizde evlerine kapanan, işyerleri kapanan, faaliyetlerine devam etmeyen, işsiz kalan işçilere destek olmak üzere bu ülkenin insanlarının menfaatine harcanmıştır” dedi. CHP Grup Başkanveklili Özgür Özel ise bu sözlere, “2019’da pandemi mi var ya? Vallahi yalan, billahi yalan” yanıtını verdi.

Okunma Sayısı: 1263
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    31.10.2021 06:00:27

    ELİTAŞ gerçek dışı söz söylemeyi dahi beceremiyorsuun.Yahu işyeri kapalı olan,işsiz insanalrdan İBAN verip 10 liraa diyen devleti idare edenelr hangi ülkenin idarecisi. BOR madeninden dezenfaktan yapılınca'BÜTÇE AÇĞIMIZI KAPATIRIZ,diye tüm ekranalrda sözü işitilen devlet başındakişahıs hangi ülkenin idarecisi idi. 15-20 Kuruşluk maskeyi dahi dağıtamıyan idareciler hangi ülkede idareci.. Söz kime,hangi yandaşal verdi isen doğru söyle sana birşey yapmayacağım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı