"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emine Erdoğan 5'inci kez torun sahibi oldu

11 Aralık 2015, Cuma 13:43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 5'inci torununun dünyaya gelmesinin mutluluğunu, "Allah herkese nasip ettin. Çok mutluyum" sözleriyle ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen 'Uluslararası Disiplinler Kadın Çalışmaları Kongresi'ne katıldı. Sakarya Üniversitesi kampüsü içerisindeki alana helikopterle gelen Emine Erdoğan, ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun da katıldığı kongreye geçti.

Bir gazetecinin 5'inci torununun dünyaya gelmesi nedeniyle duygularını sorması üzerine, Emine Erdoğan, "Hayırlı olsun. Allah herkese nasip etsin. Çok mutluyum" yaıtını verdi. 

Emine Erdoğan, konferansdaki konuşmasının ardından tebrikleri kabul ederken, onuruna verilecek olan yemeğe katılmadan Adapazarı'ndan ayrıldı.

DHA

Etiketler: emine erdoğan
Okunma Sayısı: 2080
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı