"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan İnce'ye açık davet: 'Kendilerini partimde kabul edebilirim'

07 Mayıs 2018, Pazartesi 19:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden randevu talebinde bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi canlı yayında partisine davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisiyle görüşme talebine İnce'yi AK Parti'ye davet ederek yanıt verdi. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile düzenlenen ortak basın toplantısında İnce'nin randevu talebiyle ilgili konuşan Erdoğan, "AK Parti'de kendilerini kabul ederiz" dedi.

Erdoğan, "Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyorum. Partimize kabul edebiliriz. Randevu talebinde bulundular kısa zamanda cevap vereceğiz" dedi.

 

Okunma Sayısı: 2985
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • can

    7.5.2018 21:15:03

    M.inceyi fikrinden mütevellid hiç mi hiç sevmiyorum ama sayın rte sizin bu söyledikleriniz de bir gururun tekebbürün ifadesi.Hayıflanıyorum ki cumhurbaşkanı diye size oy vermişim.Şimdiye kadar hiç bir cumhurbaşkanı bu makamı böyle ayağa düşürmemişti sizler istisna.Gerçekten millet olarak üzülmemek elde değil.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı