"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Namaz kılarken çekilmiş tek bir resmin var mı?

17 Haziran 2018, Pazar 19:53
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da düzenlenen AKP mitinginde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından bazı bölümler:

Erdoğan, "Ben inanıyorum, İstanbul'da bu iş bitmiş, İstanbul Allah'ın izniyle kararını vermiş. 24 Haziran demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun." dedi.  

'Haddini bil'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rant odaklarının saldırılarını püskürttük Bay Muharrem... Bak, yolsuzluklardan falan bahsediyorsun, haddini bil. Sen (Muharrem İnce) bizim yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları? Adam tam kör. Adam soygunlardan bahsediyor, haddini bil." dedi.  

Erdoğan, "İstanbul, CHP faşizmini iliklerine kadar yaşamış bir şehirdir." ifadelerini kaydetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(İnce) Arşivlerde bu seçimlere kadar senin camide namaz kılarken çekilmiş tek bir resmin var mı?" şeklinde konuştu. 

'Havsalan böyle bir havalimanını alır mı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Muharrem senin havsalan böyle bir havalimanını (İstanbul Yeni Havalimanı) alır mı?  Zaten kafadan karşı çıktılar. 'Ne işimiz var bizim havalimanıyla'...Kanal İstanbul...'Ne işimiz var 'diyor bizim Kanal İstanbul'la..Hale bak hale..." diye konuştu.

'Bu operatör (Sakarya) bugün tutuklandı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalar'daki atları, faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma yürütüyoruz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayvanseverler, ister ev, ister sokak... Bunlar üzerindeki çalışmaları 5119 yasayı çok daha farklı bir şekilde ele alıp değerlendireceğiz. Bu operatör (Sakarya) bugün tutuklandı, olayın kabul edilebilir hiçbir yanı yok ama bu hassasiyeti göstermek önemli." ifadelerini kullandı. 

'Yaslı adayı biz Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na çeviriyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaslı ada vardı ya, o yaslı adayı biz Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na çeviriyoruz. O CHP zihniyeti, Menderes gibi insanları ipe götürdü. Ey Muharrem, Menderes ve arkadaşları ipe götürülürken siz ne yaptınız?" ifadelerini dile getirdi.  

Erdoğan, "Bay Muharrem, bak ben laf salatası yapmıyorum, icraattan bahsediyorum. Sen de bir şeyden bahset, şunu yapıyorum de..." diye konuştu. 

***

Benzer içerikler:

Yassıada’da “demokrasi” paravanında rant

Partisinin seçim beyannâmesinde Cumhurbaşkanı’nın, Başvekil Adnan Menderes ve iki bakanının idam kararının verildiği “Yassıada’yı, ‘yaslı ada’ olmaktan çıkartıp, ‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ haline dönüştürdükleri”ni tekrarlaması, Yassıada üzerinden “rant projesi”ni yeniden gündeme getirdi.

Devamını okumak için tıklayınız:

Yassıada’da “demokrasi” paravanında rant

 

 

 

AA

Etiketler: erdoğan, seçim, istanbul, miting
Okunma Sayısı: 14139
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ADEM bulut

    18.6.2018 11:08:47

    şeyhilüslam mı seçiyoruz.bizde müslümanız Ama seni desteklemiyoruz..

  • ADEM bulut

    18.6.2018 11:07:29

    namazı göstermek riyakarlıktır...

  • g@L!p

    18.6.2018 10:52:24

    Allah Rasûlü (sav) buyuruyor: Bir adamın namazı, niyazı sizi aldatmasın. O adamın dirhem ve dinarla yani para ile olan ilişkisine bakın... Biz de buna bakıyoruz reis(!)

  • Murat

    18.6.2018 09:08:52

    Fesubhanallah!Cumhurbaşkanı olma şartları arasında varmıymış?

  • Abdurrahman KOÇAK

    18.6.2018 08:47:53

    Namaz ölçümüdür.Mercedesin Ceo su namaz kılıyormu.Makam aracınız ve tüm araclarınız neden Mercedes...Telefonunuz neden I phone...

  • Fatih

    18.6.2018 00:08:23

    E tabi hac yaparken etrafında bir kamyon gazeteci vardı, o anları ölümsüzleştirmek !!! için. Başkasınıda kendi gibi sanması çok normal

  • AHMET

    17.6.2018 20:11:12

    ben namaz kılarken gördüm. ALLAH bizleri gözsüz kulaksız ve kalpsiz olmaktan muhafaza eylesin feraset nasip etsin amin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı