"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Pakistan Başbakanı Şerif'i kabul etti

12 Aralık 2015, Cumartesi 16:53
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'i kabul etti.

Tarafsızlık Konferansı'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkmenistan'a gelen Erdoğan'ın ikamet ettiği otelde basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık 45 dakika saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşlik etti. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aşkabat'taki konferans ve çalışma yemeği sırasında Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Afganistan, Tacikistan, Hırvatistan ve Moldova'nın Cumhurbaşkanlarıyla ikili temasta bulundu.

AA

Okunma Sayısı: 1553
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı