"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Evlâdının akıbetini sormak haktır

11 Temmuz 2021, Pazar 17:00
Cumartesi Anneleri’nin 700’üncü eyleminde gözaltına alınan, aralarında kayıp yakınlarının da olduğu 46 kişi, ‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet’ suçlamasıyla 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü (bugün) 21. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ikinci kez hâkim karşısına çıkacak.

Duruşma öncesi açıklama yapan DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ‘Cumartesi Anneleri’nin gösteri ve toplantı yapma hakkını savunduklarını belirterek, “Evladının akıbetini sormak suç değil haktır” dedi. Gazete Duvar’ın haberine göre, Yeneroğlu silahsız ve saldırısız olarak düzenlenen ve barışçıl amaçlar doğrultusunda yapılan toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin tamamının anayasaya ve yasalara uygun olduğunu belirtti.

Okunma Sayısı: 5827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı