"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Faizciye cömert, üreticiye cimri"

23 Temmuz 2022, Cumartesi 21:30
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Giresun’da partisinin il kongresinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu, Giresun’da partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, iktidar tarafından ödenen faizle alakalı olarak, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘Nas’ diyerek hitap ettiği Allah’ın ilahı vahyini istismar ederek söylediği faiz yasağı konusunda öyle bir yere geldik ki dünyanın en yüksek faizini ödeyen ülke biziz. Kur korumalı mevduat adı altında hiç emek vermeden hiç yatırım yapmadan sadece ellerinde rant ile elde ettikleri parayı dolara endeksli olarak bankaya yatıranlara son 6 ay içinde ödenilen, gelinen miktar 200 milyar Türk lirasına yaklaştı. Düpedüz faiz. Bütün çiftçilere Türkiye’de verdikleri destek 35 milyar. Şimdi faizcilere gelirken cömertler, beş müteahhitlere gelirken cömertler, akrabalarına, yakınlarına gelirken cömertler ama iş fındık üreticisine geldi mi cimriliğin zirvesini yaparlar” dedi. 

Etiketler: üretici, faizci, cimri, cömert
Okunma Sayısı: 1255
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • salih

    24.7.2022 11:09:24

    Allah’a havale ettik . Hakkımız haram olsun. Allah yetimin ve mazlumun hakkını her kimse babasının malı gibi yiyen ve yenilmesine ön ayak olanlarda hakkımızı hem bu dünyada hemde ahirette bırakmasın. Allah ne güzel vekildir o bize yeter

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı