"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Gül, Arınç, Davutoğlu neredesiniz; düşük profilli kayyımlar atanıyor partinize''

21 Mayıs 2016, Cumartesi 14:01
Gazeteci Mehmet Altan Özgür Düşünce gazetesindeki dünkü yazısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dikkat çeken yazısından Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu'na seslenerek ''Neredeler? Tüzel kişiliğiniz ve kimliğiniz o kadar yok oldu ki, düşük profilli kayyımlar atanıyor partinizin başına.'' dedi.

Altan'ın yazsından bazı bölümler şu şekilde:

'' (...) AKP'nin kurucuları şimdi nerede?

İlk AKP'li Başbakan, ilk AKP'li Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, partinin vicdanı sayılan ve artık hiçbir yerde konuşmasına izin verilmeyen Arınç, kapıya konan Davutoğlu… Neredeler?

Anayasayı, programınızı, tüzüğünüzü hatta aldığınız abdest ve ettiğiniz duaları boşa çıkara çıkara geldiğiniz duruma bakın, başınıza talimatla adam atanır hale geldiniz.

Tüzel kişiliğiniz ve kimliğiniz o kadar yok oldu ki, düşük profilli kayyımlar atanıyor partinizin başına.

AKP'li vekiller, tek adam faşizmine su taşırken, saydıklarımın başına gelenlerin kendi başlarına daha da rahatlıkla gelebileceğini unutmasınlar…

Dokunulmazlıkları kaldıracak değişime oy vermeleri hâlinde, sadece ülkeyi çok gergin ve belalı bir referandum ortamına sürüklemekle kalmayacak, zorba bir tek adam iktidarının da önünü açacaklar…

Tabii bundan kaynaklanacak çok büyük ve muhtemel altüst oluşların da…

* * *

AKP'liler, bugün oy kullanmadan bir kez daha düşünün…

Yarın Gül, Arınç, Davutoğlu kadar da esamenizin okunmayacağı bir zulmün hedefi siz olabilirsiniz…

O zulmün önünü açarsanız…''

Etiketler: mehmet altan, akp, kayyım
Okunma Sayısı: 2912
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • RI

    22.5.2016 10:46:18

    ABD bizim hem dostumuz hemde düşamanımızdır.Çıkara göre dostluk ve düşmanlık değişiyor.İnanın kişilerde aynı Ama bu işin sonu nereye varır Allah bilir.Fakat ılımlı bir siyasetden geçmediğimiz kesin.Fırtınanın sonu ne olur bakacağız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı