"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gürsel Tekin, AKP'nin oy oranını açıkladı

04 Ocak 2015, Pazar 20:36
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun 'yüzde 53 oy alacağız' iddiasına yanıt verdi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AKP'nin kamuoyu yoklamalarında yüzde 40'ın altına indiğini belirterek, "AKP, 35-38 bandında görünüyor" diye konuştu. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun, Türkiye’nin 1960’tan sonra en yüksek oy oranını göreceğini öne sürerek “Yüzde 53’ü görürüz. Muhalefetle 28-30 bandında fark olur. Sayın Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını görünce bir daha CHP Genel Merkezi’ne gidemeyecek” sözlerine yanıt CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’den geldi.

'HAYAL KURUYORLAR'

Tekin şunları söyledi: "Süleyman Soylu, hayal görüyor. AKP, şu anda kamuoyu yoklamalarında yüzde 35-38 bandında görünüyor. AKP, yüzde 40’ın altına düştüğü an bilin ki Sayın Soylu ve arkadaşları AKP Genel Merkezi’ne gidemeyecekler.

'KORKU SENORYALARI YAZMAYA BAŞLADILAR'

Bize ulaşan anketlere göre CHP’nin oyları yüzde 30’un üzerinde. Bu sonuçlara göre iktidar el değiştirecek. AKP'liler gideceğini görmeye başlayınca, “Koalisyon gelecek, istikrar bozulacak” şeklinde korku senaryoları yazmaya başladılar. Sayın Soylu, bir şeyi doğru söylüyor; Sayın Kılıçdaroğlu, seçim sabahı CHP Genel Merkezi’ne gitmeyecek. Çünkü Başbakan olacağı için doğrudan Başbakanlık Binası’na geçecek ve görevi Sayın Davutoğlu’ndan devralacak."

Etiketler: gürsel tekin, chp, akp, oy
Okunma Sayısı: 1082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı