"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakikat güneş gibidir; gözlerinizi kapatsanız da içine sızar

23 Haziran 2022, Perşembe
Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, AKP ve MHP’nin hazırlayıp Meclis’e gönderdiği ve komisyondan geçip genel kurulda görüşülecek “Dezenformasyonla Mücadele Kanunu”na tepki göstererek, “Seçimi kaybetme korkusu yaşayan AKP iktidarı, yeni bir baskı mekanizmasını devreye sokarak, basına ve sosyal medyaya ‘susun’ diyor. Haberlerin ve atılacak tweetlerin sınırlarını ‘dezenformasyonla mücadele’ kılıfıyla kendisi belirlemek istiyor” dedi.
Okunma Sayısı: 1057
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    26.6.2022 22:05:26

    Eğer acele olarak Ülkenin aciliyet kesbetmiş olan bu meşum ve korkunç meselelerini çözmek için ayak diremeye devam eder ve gerekeni yapmazsanız,TÜRKİYE ve  DÜNYA Siyasi TARİHİ ( Vatandaşlar) sizleri asla affetmiyecektir! Tarih sayfalarına KARA bir LEKE olarak kaydedileceksiniz! Şu an daha bu tehlikeden kurtulma imkanınız var! Eğer gereğeni yaparsanız.? Mesela: Hükümet istifa edebilir. Veya Milletin vekilleri DOĞRU SAFDA yerini alabilirler! Veya Mecliste GEN SORU ÖNERGESİ oylanabilir,hür irade ve Gizli bir OYLAMA şartıyla!..   Bizden söylemesi...Haydi kolay gelsin! Arife Tarif...!

  • S.topuz

    26.6.2022 22:04:15

    Demekki "İKTİDAR OLMAK , MUKTEDİR OLMAK DEĞİLDİR" gerçeğini bu Aziz MİLLET bir kez daha yaşamak zorunda bırakılmıştır. Eğer bilerek veya bilmeyereK buna SEBEP olan SİYASETÇİLER gereğeni yapıp,biricik ÜLKEMİZİN sahil- i SELAMETE çıkmasına yardımcı olmazlarsa,aksine TOKOZ koymaya devam ederlerse,TARİHİN KARA SAYFALARINDA kaydedilip,siyasetin ve Türkiye tarihinin YÜZ KARASI olarak hatırlanacaklardır.Şu an daha pişman olup,özür beyan etme ve tekrar KANDIRILDIK deme ŞANSINIZ VAR! Vakit hayli daraldı.Acele edin.( Bizden söylemesi!)

  • Gültekin

    26.6.2022 14:42:46

    Sayın Uysal, millet her şeyin farkındadır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı