"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haşim Taçi Türkiye'ye geliyor

17 Şubat 2015, Salı 16:39
Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'nin, resmi ziyaret için yarın Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Taçi'nin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun davetine icabetle 18-20 Şubat tarihlerinde Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

Görüşmelerde, Kosova ile her alanda mevcut mükemmel ilişkilerin daha da ileri taşınması imkanları ile bölgesel ve uluslararası güncel meselelerin ele alınacağı kaydedilerek şu ifadelere yer verildi:

"Ziyaret, genç Kosova Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 7. yıl dönümüne tesadüf etmesi bakımından da ayrı bir anlam taşımaktadır. Çok etnili, çok kültürlü, demokratik ve müreffeh bir Kosova’nın varlığının Balkanlar'ın barış ve istikrarı bakımından elzem olduğuna inanan Türkiye, bağımsızlığının ilanından beri bu ülkeye sağlayageldiği desteği sürdürme kararlılığındadır." 

AA

Okunma Sayısı: 1040
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı