"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Her şeyin başı adalet

18 Eylül 2021, Cumartesi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyaretlerine Ağrı’da devam etti.

Akşener esnaflara kendiyle özleşen “İşler nasıl?” sorusunu sordu, esnaf derdini anlattı. Bir vatandaş Akşener’e, “Bulunduğunuz yerde şu anda 200 tane kahve var. Bu neyi gösteriyor bu işsizliği gösteriyor. Yatırım yok, iş yok. İş imkânı yok. Her şeyin başı da adalet. Adaletin olmadığı yerde ne güven olur ne huzur olur. Ne sevgi olur, ne saygı olur. Doğru mudur sayın başkanım? Bir sürü üniversite okumuş gençler var. İş bulamıyorlar. Onların önü tıkanmış. Atanamıyorlar. Milletin halini görüyorsunuz. Millete bir torba kömür verecekler, kandıracaklar. Bence bu iktidarın değişmesi şart. Değişmesi şarttır, şarttır, şarttır” dedi. Bir esnaf ise, “Bizim işler şu anda çok kötü durumda. İnsanlarda para yok. Alışveriş yapacakları durum yok. Aldıkları maaş yetmiyor. Bir teneke yağ olmuş 350 milyon (TL) . Bir torba şeker olmuş 60 milyon (TL). Her gün zam geliyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Halka ne diyeceğimizi şaşırıyoruz” dedi.

Ağrı/Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tuba

    19.9.2021 18:23:49

    "Adalet mülkün temelidir" Söktükleri çivi ülkemin dengesini alt üst etti. Ama muhalefetin de elle tutulur bir şey yaptığı söylemek imkansız. İktidar muhalefet el ele vermiş hayatımız üzerinde yazıp çiziyorlar. Herkes kendi mahallesinin kabadayısı olmuş çok yazık. Bizi toptancı bir yaklaşımla yargılayanlar, yaşananlardan ders alıp almadığımızı merak ediyorlar. Hep bi terbiye etme ahlakı. Bunlar mı adalet ve düzen getirecek?!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı