"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Herkesi kucaklamak temel görevimiz

27 Ekim 2019, Pazar 20:00
Kartal Belediyesi’nin yaptırdığı Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’nın açılış töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının tek amacının mutlu bir kent oluşturmak olduğunu söyledi.

Vatandaşın huzurlu olması için belediye başkanlarının ne gerekiyorsa onu yapacaklarını anlatan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim: ‘Size oy versin vermesin hiçbir ayrım yapmayacaksınız. Bütün vatandaşları kucaklayacaksınız. Herkese eşit hizmet götüreceksiniz.’ Üç, şunu da söyledim, ‘Kendi paranızı harcamıyorsunuz, harcadığınız para milletin parası. Dolayısıyla harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz.’ Diyeceksiniz ki bunu neden anlatıyorsun? Nedeni şu, yeni bir siyaset anlayışını başlatıyoruz. Yeni bir siyaset, yeni bir anlayış... Halka saygılı, hesap veren, hesap verirken de verdiği hesap dolayısıyla onur duyan, halkına güvenen yeni bir anlayış. Kavgadan uzak, beraber yaşamayı ilke edinmiş bir anlayış. 

Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, inancı ne olursa olsun, inancı, kültürü, yaşam tarzı ve kimliği ne olursa olsun, herkesi kucaklamak bizim temel görevimizdir. Yeni siyaset anlayışımız budur.”

İyi ki ilk parkı orada açmışsın

Kılıçdaroğlu, kendilerine oy versin vermesin hiç kimseyi ayırmayacaklarını vurgulayarak, “Belediye başkanımız dedi ki ‘Parkı açtığımız mahallede oylarımız düşük.’ ‘İyi ki ilk parkı orada açmışsın’ dedim. Çünkü herkes bilmeli ve görmeli ki hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Oy versin vermesin vatandaşın benim başımın üstünde yeri var” dedi. Kimseye kin ve öfke duymadıklarını, siyasetin kin ve öfkeyle yapılmayacağını anlatan Kılıçdaroğlu, siyasetin vatandaşa hizmet etme sanatı olduğunu dile getirdi.

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 750
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı