"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidarın eli vatandaşın cebinde

01 Nisan 2020, Çarşamba 17:00
İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, Millî Dayanışma Kampanyası’nı eleştirerek, “Dünyanın hemen her ülkesinde devlet vatandaşına el uzatırken, Türkiye’yi yöneten iktidar elini vatandaşının cebine uzattı.” dedi.

Türk milletinin bu virüs kadar tehlikeli “anlayış enfeksiyonuyla” da karşı karşıya olduğunu savunan Dervişoğlu, salgının boy gösterdiği ülkelerde insanların gözü, kulağının ülkeyi yönetenlerde olduğunu söyledi. Dervişoğlu, “Dünyanın birçok ülkesinde, iktidarlar vatandaşlarına rahat olmalarını salık verip devlet olarak arkanızdayız derken, önceki gece duyduğumuz sözler bizlerde büyük bir hayal kırıklığı ve hüzne yol açtı.” dedi.

AA

Okunma Sayısı: 3115
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    2.4.2020 06:21:14

    Neden şaşırıyorsunuz, ilk icraatları miting meydanlarında 'esnaf,çiftçi,işçi,sanayici kan ağlıyor,yazar kasa atıldı,diyerek oy toplayanların matrah arttırımı ile cebren para topladığını hatırlayın.(MATRAH ARTTIRIMI YAPMAYANI YAKLADIĞIMIZDA,GIRTLAĞINI SIKARIZ,diyen dil sokak kabadayısı değil,devlet idaresine talip olmuş şahsa aittir. Yine KAYIP-KAÇAK BEDELLERİ,İMAR BARIŞI ile daha nice uygulamalarıyla deli dumrul misali para toplamıyorlarmı. Merhum Demirel Boğaz köprüsünü nasıl yaptı ve ücretsiz geçiş yaptırıyordu.Bunalr hem ücretli hemde geçmeyendende bedelli.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı