"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu, TÜSİAD’ı ziyaret etti

18 Şubat 2019, Pazartesi 15:00
TÜSİAD’ı ziyaret eden CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “Bu kentin iş dünyasını ilgilendiren ekonomik sorunları var. Çünkü İstanbul bir dünya kenti, İstanbul her anlamda Türkiye’nin lokomotifi” diye konuştu.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecek de, “İstanbul’u yönetmekle Türkiye’yi yönetmek arasında önemli bağlantı var” dedi. 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li Ekrem İmamoğlu, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti. İmamoğlu’nu Beyoğlu’ndaki TÜSİAD Genel Sekreterlik binası önünde TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik karşıladı. Basın mensuplarının karşısına geçen İmamoğlu ile Bilecik, yerel seçim ve ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu, “TÜSİAD, İstanbul’un hangi sorunu ya da çözümü olursa olsun dışında kalmaması gereken, hatta farklı bir modelle çok da içinde olması gerektiğini düşündüğüm kurumlardan bir tanesi” dedi. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ise şunları söyledi; “İstanbul’un toplam üretmiş olduğu değer gerçekten Türkiye içinde çok önemli, hatta bölgemiz içinde çok önemli. O bakımdan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı da bir o kadar değerli bir sorumluluk.”

Etiketler: imamoğlu, tüsiad
Okunma Sayısı: 870
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı