"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İtalya Başbakanı: AB, Türkiye’nin şantajına boyun eğemez

11 Ekim 2019, Cuma 17:15
İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, Suriyeli göçmenlerin Avrupa ülkelerine gönderileceği yolundaki tehditlere karşı AB'nin Türkiye’nin "şantajına" boyun eğmemesi gerektiğini söyledi.

Giuseppe Conte, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik askeri operasyonu derhal sonlandırması gerektiğini ifade etti.

Konu ile ilgili Roma'da basına konuşan İtalya Başbakanı, “AB, Türkiye’nin şantajını kabul edemez. Türkiye’nin önce Suriyeli göçmenleri kabul edip daha sonra onları askeri girişimler için şantaj aracı haline getirmesi kabul edilemez. Buna derhal son verilmesi gerekir” dedi.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1369
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı