"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İtalya'da yeni hükümet kurma görevini Conte üstlenecek

29 Ağustos 2019, Perşembe 13:07
İtalya ‘da koalisyon hükümetinin dağılmasıyla başlayan siyasi krizde, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Başbakan Giuseppe Conte’ye verdi.

İtalya’da geçtiğimiz hafta dağılan 5 Yıldız Hareketi-Lig koalisyonunu hükümetinde Başbakanlık görevi yapan Giuseppe Conte, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’dan yeni bir hükümet kurma görevini aldığını duyurdu. Conte, bakanların isimlerini gelecek günlerde netleştirmeyi umduklarını söyledi.

Yeni bir koalisyon için ‘yeşil ışık’ almasının hemen ardından gazetecilere açıklama yapan Conte, “Önümüzdeki günlerde cumhurbaşkanlığına dönerek bakanlık için isim önerilerimi sunacağım” dedi.

Conte, yeni yönetimin ilk işinin bütçe ve vergi olması gerektiğini belirtti.

Etiketler: İtalya, hükümet, Conte
Okunma Sayısı: 1154
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı