"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye toplama kampı mı?

03 Aralık 2015, Perşembe 16:17
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin dış politikasını eleştirerek, “Şimdi Avrupalılar ‘Aman Suriyeliler gelmesin bize, size 3.5 milyar Avro vereceğiz siz bakın' diyor. Türkiye toplama kampı mı?” dedi.

Ankara'da Türk-İş 22. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin dış politikasını eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, “Ortadoğu bataklığında ne işimiz var, bana ne Ortadoğu bataklığından. Niye gidiyoruz oralara, neden oralara silah gönderiyoruz? Neden Müslümanı Müslümana kırdırıyoruz? ‘Efendim siz Esad’cısınız’ diyorlar, bana ne Esad’dan. Yapmayın yazık günahtır 40 binin üzerinde çocuk öldü. Sadece 2,5 milyon Suriyeli burada. Şimdi Avrupalılar ‘Aman ha Suriyeliler gelmesin bize’ diyor. Ne olacak, 'size 3.5 milyar Avro vereceğiz siz bakın', Türkiye toplama kampı mı?" şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hamza Zenginli

    4.12.2015 10:43:22

    "Türkiye toplama kampimi" söylemi yanlis. , Suriye ile sinir komsulugumuz var, Terörden, ölümden kacan insanlara sinirimizi kapatamayiz. Sinirimizi kapatmis olsa idik ve yüzbinlerce Mülteci bizim sinirlarimizca Terör örgütleri tarafindan katledilse idi, bunu Türkiye Dünya ya nasil izah edecekti. Tükiye toplama kampimi yerine, neden Dünya Devletleri bu insanlik draminda, Mültecilere yardim elini uzatmiyor, sadece seyretmekle yetiniyor, Türkiye yi bu insanlik draminda yalniz birakiyor tepkisi CHP ye daha iyi yakisirdi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı